תזונה מומלצת בפוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/06/2019 | 21:48 | מאת: יוליה

שלום אני ובן זוגי מנסים להכנס להיריון. איזה תזונה מומלצת לי .ולבן זוגי על מנת לשפר את המורפלוגיה שלו? תודה וסופשבוע נפלא! יוליה

שלום יוליה ישנן הנחיות תזונה מאוד אישיות שאני מתאימה בקליניקה על פי סוג הדם, רגישויות שונות וכן על פי האבחנה הסינית. אבל הנחיות כלליות: לצמצם מאוד ועדיף להמנע בכלל מקפאין משקאות אנרגיה סיגריות כמובן סמים... לצמצם סוכרים ולאכול ירקות עליים וירוקים, ובכלל ירקות בכל הצבעים. פירות מאוד מומלץ פירות יער (בארץ יש לנו בעיקר קפואים) כי כל השאר מאוד מעלים ערכים גליקמיים , אגס ותפוח פחות ביחס לשאר. לשתות לפחות 2 ליטר מים בקיץ הישראלי. לשים לב לצריכת כמות מספקת של חלבון איכותי (1 גרם על כל קילו משקל גוף) את סוג החלבון והמקור שלו אני מתאימה על פי סוג הדם. קטניות ודגנים מלאים. כפי שציינתי אלו הנחיות כלליות בלבד וממש ממליצה להגיע לאבחון וטיפול תזונתי מותאם אישית. בחלק גדול מהמקרים ממש חובה לצרף תוספים וצמחים, לא תמיד ניתן להסתפק במקורות תזונתיים. שיהיה בהצלחה אשמח לפגוש אתכם מיכל שלזינגר - פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית