בדיקת חום השחר לטובת ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/02/2019 | 07:08 | מאת: מור

היי, הבנתי שחשוב לבדוק את חום השחר איך שקמים מהמיטה לפני שזזים. אבל אם לפעמים אני שוכחת לבדוק באותו רגע ונזכרת לבדוק אחרי שכבר קמתי וצחצחתי שיניים למשל, האם אין לזה כל משמעות?

שלום לך מור תוצאה משמעותית שניתן להתיחס אליה היא רק על פי מדידת חום שחר בסיסי. כל תנועה משנה את מידת החום. כדאי לקרוא את המאמר שלי בנושא "חום שחר". חפשי "מעקב חום שחר/ מיכל שלזינגר" . כמובן שיש שיטות נוספות שיכולות להועיל כמו מעקב אחר נוזל צוואר הרחם. גם על כך יש פירוט במאמר שלי. בהצלחה בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית