fsh גבוהה 165 בגיל 25

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/01/2019 | 19:18 | מאת: חדשה

תודה על מתן התשובות והעזרה. שלום, אני בת 25 נשואה כשנה וחצי מעוניינים להכנס להריון בגלל מחזור אי סדיר נשלחתי לעשות בדיקת פרופיל הורמונאלי. בו התוצאות היו fsh:165 ו lh89 הבנתי שאלו תוצאות גבוהות מאד במיוחד לגיל הצעיר שלי.. השאלות שלי הן: 1. הבדיקות לא נערכו ביום שהייתי במחזור. האם יש עניין לערוך בדיקות חוזרות? 2. אחותי נשאית של הגן איקס שביר, האם בגלל שfsh שלי גבוהה זה ואמר שגם אני נשאית? 3. בנוסף, האם לפי הבדיקות הנל נוכל להכנס להריון ? ושזה יהיה משלי?(הרופאה אמרה שהדרך שבה אוכל להכנס להריון היא עי הפריה של מישהי אחרת עם הזרע של בעלי) 4. מה עושים כעת? איזה בדיקות נוספות עליי לעשות?

שלום לך בכל מקרה חשוב לבצע בדיקות הורמונליות ביום 2-3 לווסת. כמובן שכדאי לבצע שוב את הבדיקה. הרופאה תנחה אותך לגבי הבדיקות הנוספות שעליך לבצע. הרבה בריאות בשורות טובות

06/04/2019 | 22:27 | מאת: 25

שלום, לאחר כחודש וחצי שלא קיבלתי מחזור ב"ה קיבלתי מחזור וערכתיי בדיקה חוזרת בה יצא: fsh:7.79 LH 4.9 בנוסף ערכי בדיקת גן איקס שביר התברר כי אני נשאית יש 79 חזרות ו29 חזרות. לאחר התיעצות עם פרופסור מומחה הוא המליץ לעשות בדיקת דםamh.ואמר שאין ככ חשיבוות לבדיקות פרופיל הורמונאלי האם לדעתך ישנו סיכוי שיש לי מספר תקין של בציות? ושאצליח להכנס להריון?

10/04/2019 | 17:07 | מאת: המשך לשאלה

בדיקת דם amh יצאה 0.14

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית