6 הפלות חוזרות רצופות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/09/2018 | 08:58 | מאת: סיון

שלום, אני עם 2 ילדים בני 6+7 אחכ 6 הפלות חוזרות בשבועות 5-8. בדיקות תקינות. האם לרפןאה ההסינית יש מה לעזור במצב כזה? מה בנוגע להומאופתיה? מיואשת מאוד אודה לעזרה

שלום לך ריטה צר לי לשמוע על מה שחווית. חוויה מאוד לא פשוטה. אני מטפלת במרפאה שלי בהפלות חוזרות. בשורה מאוד משמחת היא שבעברך שני הריונות ולידות תקינים. צריך לאבחן ולטפל בהתאם לסיבה שבגינה חווית את ההפלות בהריונות האחרונים. אני מטפלת באופן אינטגרטיבי: כמובן לאחר תשאול מפורט מטפלת באמצעות שילוב כלים דיקור, צמחים, הומאופתיה, תזונה ושיטות רבות של גופנפש. מזמינה אותך ליצור קשר אשמח לסייע לך בשורות טובות מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית