שאלה לגבי ביוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

12/09/2018 | 14:38 | מאת: קרן

שלום, האם ייתכן שהביוץ שלי היה שבוע אחרי קבלת הווסת, כאשר כעת אני 28 ימים מקבלתו (ועוד לא התחילה הווסת החדשה)?

שלום לך קרן אני לא מבינה למה את מתכוונת כשאת אומרת שכעת "אני 28 ימים מקבלתו". אבל ביוץ תקין מופיע לפחות 10 ימים ממועד תחילת הדימום המשמעותי בווסת (לא הטפטופים) ועד 20 יום מתחילת הדימום. ובעצם ניתן לומר שמחזור תקין אורכו הכולל בין 25- 34 ימים. הביוץ מופיע 14 ימים לפני הווסת הבאה. כמובן בהנחה שהכל תקין. בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית