Swiss Botany Pueraria Mirifica

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/07/2018 | 09:02 | מאת: חני

אני בת 24 ויש לי חזה שטוח שפוגע לי בדימוי העצמי.ברקע פוליציסטית ורזה מאד. נתקלתי ברשת במוצר Pueraria Mirifica Serum שמיועד לעיסוי החזה.יש לו באמזון למעלה מ-200 בקורות של נשים שאומרות שזה עושה את העבודה...האם את מכירה את החומר\הצמח הזה? האם השימוש בו לעיסוי החזה עלול להזיק? https://www.amazon.com/Pueraria-Mirifica-Natural-Enhancement-Anti-sagging/dp/B00HRGBAT0/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

שלום לך אין לי נסיון טיפולי עם השימוש בצמח הספציפי הזה אבל יש לקחת בחשבון שצמחים שזו פעולתם עובדים על רצפטורים של אסטרוגן ויש להיות זהירים בוודאי אם יש נטיה לסרטני שד במשפחה / או שד פוליציסטי. הרבה בריאות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית