רירית רחם עבה ביום ה17 למחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/12/2017 | 10:08 | מאת: רז

היי! אני בת 33, באולטרה סאונד ביום ה17 למחזור ראו רירית רחם עבה מאוד 31 ממ. אני מאוד מודאגת מהממדים, לא רואה דיווחים כאלו מאחרות. מה יכול להיות? מידע נוסף- עשיתי את האולטרה סאונד למעקב אחר שרירן קטן (2 סמ) פונה לרחם והוא קטן ל 0.8 ממ. החלטתי להשהות ניתוח ולטפל חצי שנה שמרנית אז אני מטופלת ברפואה סינית בחודשיים האחרונים- דיקור ותערובת צמחית בנוסף לטיפול רגשי. לא ילדתי ואני מאוד רוצה הריון!!!!

שלום לך אני מבינה שאת מטופלת בדיקור וצמחים. המטפל שלך מכיר אותך וערך תשאול מפורט והתאים לך טפול מדויק. אני לא פגשתי אותך ויכולה רק לשער שמדובר לפחות על פי הרפואה הסינית בסטגנציה כלשהי - של צ'י / דם/ לחות ואולי מצב מעורב. ברפואה מערבית ההתיחסות לבעיה היא יותר בהגדרה של חוסר איזון הורמונלי. בהחלט ניתן לשפר את המצב, לפתור את הבעיה ולהשיג הריון בריא ותקין. בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית