איחור במחזור ואין ווסת וגם לא מרגיש הריוןאחרי דיקור אולי יש שיבוש

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/08/2017 | 18:45 | מאת: גלללי

היי מנסה להיכנס להריון ועשיתי דיקור בביוץ ובהשרשה בינתיים לא קיבלתי מחזור יש כאבי מחזור ללא דימום כבר פעמיים 5 ימים לפני המחזור וביום שאמורה לקבל גם כאבים רק בלי ווסת האם הדיקור שיבש לי את המחזור?

שלום הדיקור ממש לא אמור לשבש מחזור. האם עשית בדיקת הריון? בכל מקרה ממליצה לשלב חוץ מדיקור גם צמחים ותזונה מותאמת אישית. דיקור סביב ביוץ והשרשה לא מספיק. חשוב להכין את הגוף לקראת ההריון ומומלץ לעשות זאת 3 חודשים לפני הכוונה להרות. טיפול שכזה מכין את הגוף לקראת הריון תקין ותינוק בריא. בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית