שיח אברהם- אופן שימוש

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

31/07/2017 | 18:33 | מאת: דנה

שלום, אני מעוניינת לדעת כיצד הכי נכון ליטול שיח אברהם? הכוונה היא האם להשתמש בו גם בימי המחזור או שבדומה לאקקילומין, לקחת רק בסיום המחזור?

שלום לך ישנן גישות שונות לגבי שימוש בצמחים שונים. לגבי שיח אברהם אני רושמת אותו במהלך החודש. מנגנון העבודה שלו מאוד שונה משל איקקלומין . אין מה להשוות ביניהם. בכל מקרה מנסיוני - טיפול בשיח אברהם לבדו אינו מספיק. תלוי מהי הבעיה - תמיד יש להתאים טיפול מדויק למטופל על פי אפיוניו. שילוב של תזונה מותאמת אישית, צמחים ו/או תוספים שונים ועוד. זאת על פי הבעיה ממנה סובל המטופל וכמובן מצבו הבריאותי הכולל. ברפואה משלימה ההתיחסות אל המטופל היא הוליסטית ומטרת הטיפול היא קודם כל איזון - זאת בניגוד לרפואה מערבית שמתייחסת לבעיה ולא למטופל והטיפולים בעצם נועדו להשפיע סימפטומטית ובעצם בצורה זו מתגברת ומחמירה הבעיה הבסיסית מכיוון שאין התיחסות לשורש הבעיה. הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית