גיל מעבר - בעיות שינה, חוסר שקט, סטרס גדול וגלי חום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/07/2017 | 13:39 | מאת: רונית

שלום מיכל אני בת 46 כבר שנתיים שהמחזור שלי לא סדיר. מאז ומתמיד התקשיתי להירדם. אבל עכשיו לילות שלמים אני לא עוצמת עין. מרגישה מתח מאוד גדול. גלי חום הולכים ומתעצמים ומרגיש לי שהם חלק מכל המתח שאני חווה. במשפחתי יש גנטיקה לסרטני שד ושחלות לכן איני מוכנה בשום אופן להשתמש בהורמונים. האם יש משהו טבעי שניתן לעשות? תודה

שלום לך רונית אני מבינה את חששך והבחירה להמנע מהורמונים. בהחלט אפשר לטפל ולהקל באופן מלא על כל התופעות שאת מדברת עליהן. שילוב של דיקור, תזונה, התאמת תוספים וצמחים מדוייקים ושילוב טיפול גופנפש נותנים תוצאה מצויינת. אם את רוצה עוד פרטים על גיל מעבר, על טיפול טבעי ממליצה לקרוא את המאמרים שצרפתי כקישורים. http://www.healthyu.co.il/mid-life http://www.healthyu.co.il/treating-menopause-naturally-integrative-chinese-medicine אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש גינקולוגיה ופוריות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית