תחושה מוזרה אחרי שימוש בפמינה וגיאנלית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/05/2017 | 18:45 | מאת: אלה

אחרי טיפול באנטיביוטיקה התחלתי להישתמש בפמינה לטיפול בנרתיק : מרגישה תחושה מוזרה : גרוד , הרגשה של משיכה לשירותים ...

שלום לך אלה סביר להניח שהתחושה המוזרה והגרד נובעים בגלל השימוש באנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה פוגעת בפלורה (אוכלוסית החיידקים בגוף בכלל וכמובן גם בנרתיק בפרט). לא תמיד מספיק להשתמש בפרוביוטיקה מסוג פמינה. לעיתים צריך לשלב פרוביוטיקה נוספת ואולי גם צמחים - בהנחיית מטפל. תזונה מדוייקת היא מאוד קריטית- למשל - המנעות ממוצרי חלב וסוכרים. אבל -הייתי פונה למטפל שינחה אותך באופן אישי לאחר שיערוך לך אבחון מקיף ומדויק. כמובן שאשמח לסייע לך מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית