חום השחר בתחיחת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/05/2017 | 19:27 | מאת: בר

שלום רב, רציתי לשאול האם חום השחר שנשאר גבוה בימים הראשונים של האיחור בהריון שנקלט, אמור להישאר גבוה במהלך כל ההריון או שהוא גבוה רק בתחילת הריון? כמו כן, שאלה נוספת, האם חום השחר נמוך בזמן של אחרי מחזור לפני ביוץ יכול להראות על בעיה רפואית כלשהי? אני מדברת על חום של כ35.6/8 מוקדם בבוקר עם ההתעוררות. בתודה מראש

שלום לך בר א. חום השחר אמור להשאר גבוה בזמן ההריון. ב. חום שחר תקין בד"כ גבוה מ 35.8 בשלב הפוליקולארי (עד ביוץ) מצב שבו החום נמוך מטמפרטורה זו עלול להיות קשור לחוסר איזון של בלוטת תריס או אנמיה. כמובן יתכן מצב שהכל תקין. אבל בהחלט כדאי לבדוק. בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית