פוליפ ברחם בקוטר 11 מ"מ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/05/2017 | 22:33 | מאת: לי

שלום רב, בת 32.לא הייתי בהריון מעולם וכרגע לא מנסה להיכנס להריון.אובחן אצלי פוליפ ברחם בקוטר של 11 מ"מ. המחזורים שלי סדירים ואין תופעות לוואי לפוליפ.לא לוקחת גלולות. האם זה חובה להסיר את הפוליפ? האם הוא יכול להיעלם מעצמו? האם יש סיכוי גבוה שהוא יגרום לאי פוריות? תודה

שלום פוליפ עשוי להפריע להריון - תלוי כמובן במיקום המדויק שלו. יתכן גם שלא. תתייעצי עם הרופא שלך. חשוב לוודא שאין פוליפים נוספים . לא תמיד מצליחים לאתר את כולם בבדיקה. פוליפים בד"כ לא נעלמים מעצמם. רצוי לטפל בהם. ניתן גם באמצעות שילוב צמחים, דיקור ועוד שיטות אותן אני משלבת. כמובן שככל שהפוליפ גדל כך קשה יותר בדרכים טבעיות. אשמח לסייע לך מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית