שחלות פוליציסטיות ופוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/05/2017 | 14:11 | מאת: שירלי

שלום מיכל אני בת 29. עומדת להנשא בעוד חודשיים. מעוניינת להרות בקרוב. סובלת משחלות פוליציסטיות ולכן נוטלת גלולות כבר עשר שנים כמעט ללא הפסקה. הרופא אמר שכאשר ארצה להכנס להריון אצטרך להתחיל איקקלומין ואם לא ילך נתקדם הלאה. האם יש חלופה טבעית תודה

שלום שירלי ניתן לטפל באופן טבעי לגמרי בשחלות פוליציסטיות. טיפול בגלולות בהגדרה הרפואית נחשב ל"מסדיר מחזור" אבל בעצם משבש לגמרי דפוסים טבעיים. כאשר מפסיקים את נטילת הגלולות כמובן שהמצב חוזר לקדמותו ואף גרוע מכך כי בעצם נשמר מצב של חוסר איזון שאף החמיר בגלל חוסר טיפול מתאים. בטיפול טבעי המטרה לגרום לגופך לבייץ באופן טבעי ותקין לגמרי. ניתן לעשות זאת באמצעות איזון הגוף - דיקור, צמחים, תזונה ואורח חיים מתאים. מרבית המטופלות שפנו אלי בבעיה של שחלות פוליציסטיות הצליחו להרות באופן טבעי לגמרי. כדאי לטפל מוקדם ככל האפשר. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר מיכל שליזנגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית