ביוץ ללא הריון ומחזור סדיר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/04/2017 | 15:23 | מאת: שיר

לאחר שערכתי בדיקה ביתית של ביוץ וגיליתי שני קווים חזקים אז הבנתי שב36 שעות האלה אני בביוץ וניסינו להיכנס להריון ולא צלח והגיע המחזור... האם יש מקום לדאגה??

שלום שיר כמובן שאין מקום לדאגה. לא בכל חודש שמנסים להרות גם מצליחים. גם כאשר מכוונים ליום המדויק של הביוץ. רק לאחר שנה של נסיונות להרות תוך הקפדה על קיום יחסי מין ביומיים שלפני הביוץ ועד הביוץ - יש מקום להתחיל לחשוב על בעיה. בכל מקרה ידיעת יום הביוץ וקיום יחסי מין עד מועד הביוץ לא בהכרח מבטיחים הריון. חשוב כמובן ששני בני הזוג יהיו בריאים ככל האפשר, שהמחזור יהיה סדיר. תזונה יכולה להיות בעייתית ויש תרופות שפוגעות בפוריות של הגבר / אשה. אורח חיים בעייתי . זו הסיבה שכדאי מאוד לפנות לטיפול. מנסיוני טיפול ברפואה סינית משולבת ביחד עם כלים נוספים מתחום הגופנפש: תזונה, דיקור, צמחים ועוד משפרים מאוד את הסיכוי לכניסה להריון תקין ובריא. אשמח לסייע לך . מוזמנת לפנות אלי לקביעת תור. מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית