חבלה בעפעף, וערובת העין בזמן שהיה בחול.אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/10/2016 | 23:04 | מאת: עופר

בזמן שהות באיזור מבודד יחסית בארהב נחבלתי בעין מצלחת מעופפת כבדה שפגעה בי בעוצמה באיזור ערובת העין (אני אפילו לא שיחקתי) בעקבות ההמכה נחתך העפעף בחלק החיצוני עליון ותחתון והצטבר דם רב סביב העין פניה לבית חולים הובילה לבדיקה מהירה (החתך לא בעונק מסוכן לעין) שחרור ללא שום חיוטי או חבישה (חשבונית גבוה בצורה שלא תאמן) השאלה היא האם יש דברים שניתן לעשות לשיפור המצב כמו מעט פולידין על החתך, חבישת העין ברטייה או בכלל להגיע למרכז רפואי יותר רציני לצורך טיפול ? להמשיך בקרח (ביום הפגיע הייתי עם קרח ללא הפסקה) ? תודה על הסיוע בשעת צרה

שלום מצטער, הייתי זמן ארוך בניתוחי התנדבות בדרו אמריקה ולא הייתי מחובר לרשת כל כך... בטוח שאין עדות לחבלה כבר... אם יש - ניתן לראות אם יש צורך בתיקון... דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים