תופעות אחרי ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/07/2016 | 06:38 | מאת: נירה

שלום. אני כ10 ימים אחרי ניתוח פטוזיס. רציתי לשאול אם התופעות האלה נורמליות: 1. יש לי המון הפרשות מהעיניים עד כדי כך שבבוקר אני כמה העין סגורה כי היא התייבשה מההפרשות והעפעפיים נדבקו אחת לשניה וצריך להרטיב כדי להוציא את ההפרשות הצהובות האלה. 2. מבחינת ההחלמה- פעם זה נראה כאילו ממש סימטרי וכאילו זה מסתדר והנפיחות ירדה ואחרי כמה שעות העיניים שוב נראות נפוחות ואחת העיניים נראית סגורה מהשניה משמעותית. לציין כי הניתוח בוצע בגישה אחורית עם תפרים נספגים ויש לי עדשות טיפוליות עד ספיגת התפרים. הרופאה אמרה שהניתוח הצליח ויש להמתין כדי לראות תוצאה.

שלום יש לשמור הגיינה עם מגבוני עיניים להמשיך לפי הוראות המנתחת שלך תוצאה סופית של ניתוחים כאלה היא לפחות. כ 3 חודשים הרבה בריאות דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים