ניתוח הרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/04/2015 | 22:52 | מאת: טובה

אני אמורה לעבור ניתוח פטוזיס בעין ימין ובלפרופלסטיקה בשתי העיניים, וזאת מסיבות רפואיות. באותה הזדמנות אני רוצה לעבור גם הרמת כפיים תחתונות. הבנתי שאפשר לבצע ניתוח בשתי שיטות, האחת עם צלקת, כלומר חתך, והשניה מבפנים ללא חתך. רופא אחד אמר לי טשטוש האחר הרדמה מלאה. אודה על המלצה /הסבר.

שלום גב. סלע, עפעפיים תחתונים - בניתוח עם חתך - שלא רואים על כך ...ניתן למתוח את העור. מה שלא ניתן בחתך פנימי. ממליץ יותר על החתך. הרדמה מקומית עם טשטוש - עדיפה בהתאוששות מהירה יותר. בשני המקרים - אין כאבים, לא בניתוח ולא אחריו. בהצלחה! דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים