עפעפיים נפולים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/02/2015 | 18:40 | מאת: חנית

שלום רב, אני בת 38, חולה בטרשת נפוצה 13 שנים, לי יש צניחת עפעפיים מיום שאני זוכרת את עצמי (לדעתי מולדת) רק שלאחרונה זה מציק לי יותר (להערות בדבר עייפות כרונית/עצבות התרגלתי מזה שנים ) אך לאחרונה אני מרגישה כאילו יש סוכך שחור כשאני מביטה מעלה וכשמגיעה שעת העייפות שלי העיניים פשוט נעצמות גם אם אני באמצע שיחה. מאוד מטריד. שאלתי היא אם אני זכאית לניתוח ע"ח קופת החולים, מה לעשות ולמי לפנות?

שלום, אם העפעפיים הנפולים מפריעים לשדה הראיה שלך - מגיע לך ניתוח במימון קופת החולים. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים