ניתוח פטוזיס מולד לתינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/10/2013 | 19:56 | מאת: קרן יפרח

שלום רב! הבת שלי בת חודשיים עברה ניתוח פטוזיס מולד לפני שלוש שבועות. הוחלט לבצע את הניתוח בשיטה בה מחברים את שריר העפעף לשריר המצח בעזרת מתלה .רציתי לדעת האם זה בסדר שהעין עדיין לא נסגרת לגרמי כמו כן סביב העין עדיין קיימת אדממיות ובנוסף העפעף המנותח נראה כאילו מחולק לשניים .רציתי לדעת האם הדברים שציינתי זה דברים שאמורים להופיע לאחר הניתוח?ומתי ניתן לראות תוצאה סופית.תודה מראש

שלום קרן, לאחר ניתוח עם מתלה פרונטלי כמו שעברה ביתך - העין לא נסגרת... צריך, כמו שבודאי הדריכו אותך - לשמור על שימון העין ע"י משחה באופן תדיר... תוצאה סופית - בד"כ לאחר כ 6 שב. חשוב שהמנתח של הילדה יהיה בשליטה על המצב ויראה אם בעיניו - הריפוי משביע רצון... בברכה, ד"ר בנימין שלו

12/11/2013 | 21:04 | מאת: דנה

אני ממש רוצה לדבר עם מי שעשתה כזה ניתוח בבקשה תתקשרי אלי 0525453064

05/11/2018 | 20:33 | מאת: מרים

רציתי לשאול מה הסיבה שהבת שלך עברה את הניתוח בגיל מוקדם (חודשיים) האם העפעף היה מכסה את העין לגמרי?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים