שיטות ניתוח לתיקון פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/07/2013 | 14:56 | מאת: מאיה

בני בן השנתיים וחצי זקוק לניתוח לתיקון פטוזיס מולד בעין אחת. מספר רופאים המליצו על ניתוח תוך שימוש בחוט מתלה מלאכותי ואילו רופא אחד המליץ על ניתוח בדרך של קיצור השריר ללא מתלה. מה ההבדלים בין הניתוחים מבחינת טובת הילד, איך אפשר לדעת באיזה שיטה לבחור? מה היתרונות של שיטה כזו אל מול השיטה השנייה. תודה על מענה מהיר

שלום ניתוח עם קיצור שריר- מתאים לפעילות שריר (מרים עפעף) בנונית ומעלה רק בגיל 3~ ומעלה ניתן לבדוק זאת (תלוי בשיתוף הפעולה של הילד...) היתרון - היעדר צילוק ויותר פזיולוגי אשמח לבדוק ולתת חוות דעתי בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים