צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

21/04/2013 | 00:11 | מאת: א

שלום, אני בן 20 ועברתי שני ניתוחים בעין ימין בגלל היפרדות רשתית: חיגור וויטרקטומיה. כרגע הרשתית תקינה אבל באותה עין שנותחתי יש בעיה שהיא שהאפעף לא פתוח עד הסוף, העין נראית סגורה מעט ונראית "עייפה" בעוד שהעין השמאלית נראית נורמלי. נאמר לי שבעקבות הניתוח חיגור שתפרו לי חגורה קטנה סביב העין, העין שינתה את צורתה כתוצאה מהניתוח ולכן האפעף נפול . האם יש אפשרות לבצע ניתוח להרמת האפעף כדי שזה יראה יותר נורמלי?

שלום א אם המצב קבוע - ניתן כמובן לנתח ולהרים את העפעף. הייתי מחכה כמובן לחלוף כל הנפיחויות שלאחר הניתוחים הקודמים בברכה, ד"R שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים