עניים סגורות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/07/2012 | 10:07 | מאת: אסתי

הי יש לי עניים בגודל סביר אבל קשה לי לפתוח אותם גדול לאורך זמן האם יש מה לעשות בעיניין חשוב לציין שאני בת 23 ומביקור שערכתי בעבר אצל רופא פלסטיקאי הוא אמר שאין לי עור עודף וכו שניתן יהיה להתעסק איתו עבור ניתוח! תודה רבה...

שלום אסתי, אם יש לך עיניים "קטנות" יתכן ושיש לך צניחת עפעפיים? תבקרי אצל רופא "אוקולופלסטיקאי" (רופא עיניים המומחה בפלסטיקה של העיניים - כמוני או אחרים..) כדי לברר אם יש בעייה באמת ואם כן - האם ניתן לפתור אותה... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים