פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

18/06/2012 | 11:44 | מאת: אני

אני בת 20 ויש לי לי פטוזיס מולד בעין אחת שמפריע לי מבחינה אסתטית כך שאני מתכוונת לעבור ניתוח. קראתי ש: "ברוב המקרים ניתוח עין אחת יכול לגרום לצניחת עפעף בעין השנייה בעקבות מנגנון פיסיולוגי של הגוף, ולעיתים קרובות, המטופל יצטרך ניתוח נוסף גם בעינו השניה" רציתי לדעת האם זה נכון? ואם כן, מה אחוז הסיכוי שזה יקרה? בנוסף, רציתי לדעת מה טווח המחירים לניתוח בעין אחת דרך מרפאת כללית?

שלום, יש מצב שעפעף שני יצנח לאחר הניתוח של הראשון... אך ניתן בדרך כלל לצפות זאת בבדיקה לפני הניתוח... דרך המושלם - עולה קצת פחות מאלפיים שח... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים