צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/06/2011 | 15:38 | מאת: גליה

אני בת 37 ומזה שנים אני סובלת מעיניים חצי עצומות ללא עור עודף מעל העפעפיים. תמיד חשבתי שזה בשל עדשות להמגע הקשות אותן אני מרכיבה מזה 20 שנים. הבעיה מבחינתי בעיקר אסטטית. אני לא חושבת שזה פוגע לי בשדה הראייה אם כי לעולם לא בדקתי זאת... רופא קרדיולוג ילדים שפגש אותי אמר לי שהוא חושב שיש לי מיאסטניה גרביס. מחיפוש מידע. ע המחלה הזאת אני מבי כי צניחת עפעפיים הינה רק חלק מהמחלה. אני מאוד רוצה לטפל בזה, למי עלי לפנות? למומחה עיניים א נוירולוג? תודה על תשובתך

שלום גליה, צריך לפנות ל"אוקולופלסטיקאי" - כמוני או כמו אחרים... יש לבדוק את הנושא. מיאסטניה גרביס הינה מחלה נדירה יחסית ורוב הסיכויים שלא היא הגורם. יש גם אפשרות לקשר עם עדשות המגע אותן את מרכיסב לאורך שנים... בברכה, ד"ר בנימין שלו 036090848 ויצמן 14 קומה 15 תל אביב

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים