דמעות בעיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/06/2011 | 14:48 | מאת: הדס

שלום ד"ר, אבי בן 64 והוא סובל כבר 4 שנים מדמעות בעיניים, כאשר המצב רק מחמיר ומחמיר. כיום הוא לא מסוגל לשבת באור, מסיים גליל נייר טואלט ביום והדבר מאוד פוגע באיכות החיים שלו ובתפקוד היומי. הרופאה אמרה שיש לו תעלה אחת סתומה (אך זה לא מסביר מדוע הוא דומע בשתי העיניים בלי הפסקה), ואיבחנה זאת בבדיקה פשוטה בקופ"ח. היא לא ממליצה על ניתוח לייזר. הוא שם טיפות 3 פעמים ביום. אני מתקשה להאמין שעם כל ההתפתחות, הרפואה לא יכולה לתת מענה למצבו של אבי, וקשה לי להאמין שאין דרך טיפול נוספת והפגיעה הבריאותית שלו נגרזת עליו עד סוף חייו. האם אתה יכול לתת לי ייעוץ, בכל כייון שהוא (רעיון לאבחנה אחרת, טיפול, ניתוח, הפנייה לחוות דעת נוספת) בנושא זה??? אני רוצה לעזור לאבי ולא יודעת איך. בבקשה עזור לו. תודה

שלום הדס, אשמח לבדוק ולייעץ... סביר שיש טיפול לבעייתו של אביך! בברכה, ד"ר בנימין שלו 036090848 ויצמן 14 קומה 15 תל אביב

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים