ניתוח צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/07/2009 | 19:55 | מאת: גילה

ב-3.08 עברתי ויטרקטומיה לחור מקולרי בעין ימין וב-10.08 עברתי ניתוח להוצאת קטרקט והשתלת עדשה באותה עין. יש לי צניחת עפעפיים בשתי העיניים וכאשר אני קוראת העיניים מתעייפות. מה עלי לעשות לתיקון תופעה זו והאם זה אפשרי בכלל לאחר הפרוצדורות שעברתי בעיני הימנית?

גילה שלום, זה בדיוק הזמן והמקום לניתוח תיקון צניחת העפעפיים שלך. הניתוחים הקודמים לא מונעים קיום ניתוח זה. הקודמים - היו ניתוחים תוך עיניים וזה - ניתוח עפעפיים... ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים