ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

09/05/2009 | 18:09 | מאת: gal

אני עוברת בעוד 5ימים ניתוח פטוזיס בעין שמאל זה מולד השאלות שלי: 1 איזה הרדמה אתה ממליץ בניתוחי פטוזיס 2 חודש לאחר הניתוח אני עושה בת מצווה לבת שלי האם אני אתעושש מהניתוח3 3כמה זמן לאחר הניתוח אני אוכל לחזור לעבודה

גל שלום, ניתוח פטוזיס מולד- אני מעדיף - הרדמה כללית. חודש לאחר מכן - נראה סביר שאפשר יהיה להפיע בציבור. לעבודה, תלוי איזה, ניתן בד"כ לחזור תוך כשבוע... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

11/05/2009 | 11:37 | מאת: gal

דוקטור למה אתה ממליץ הרדמה כללית בניתוח פטוזיס מולד מה הסיכון במקומי הרופא המליצה לי על מקומי אבל היא אמרה אם את רוצה כללי אז בסדר אני אמת חשבתי אל מקומי אם תשתוש זה מאוד חשוב לי תודה מראש

מנסיוני, על מנת להצליח בניתוח - יש צורך בניתוח מכאיב יחסית - ואז- אין סיכוי לשיתוף פעולה. במקרים כאלה, אני מעדיף הרדמה כללית. כל רופא וניסיונו... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

16/05/2009 | 15:25 | מאת: gal

אני אברתי ניתוח פטוזיס לפני יומיים בעין שמאל והעין עוד לא באותו גובה עם עין ימין זה בסדר?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים