ניתוח הרמת עפעפיים ופטוזיס לאחר פציאליס.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

02/01/2020 | 12:11 | מאת: אבי

שלום רב. לפני כמעט שנה,אמא שלי לקתה בפציאליס בצד ימין.מאז ועד היום,חל שיפור במצבה הויזואלי אך היא נותרה עם שתי בעיות שלא חולפות 1-כשהיא מסתכלת למטה,נגיד בשלט של הטלויזיה כדי להעביר ערוצים,שבה הראיה שלה נחסם והיא לא רואה באותה העין. 2-כשהיא אוכלת,קופץ לה העפעף בעין בצד שעבר שיתוק וזה מפריע לה מאוד. בבית החולים הציעו לה לעבור ניתוח הרמת עפעפיים בשתי העיניים וניתוח פטוזיס בעין בצד שעבר שיתוק,אך אמרו לה שהניתוח יכול לעזור אולי בבעיה הראשונה שתיארתי לעיל ולא בבעיה השניה. שאלתי היא....מה אפשר לעשות(טיפול או משהו אחר)כדי לטפל בבעיה השניה שהעפעף בען שלה קופץ כל הזמן כשהיא אוכלת? והאם בכלל כדאי שהיא תעשה את הניתוח המתואר לעיל? תודה.

שלום, אכן ניתן לעזור בפתרון צניחת העפעפיים בניתוח. העפעף ״קופץ״ כנראה עקב עיצבוב (פגום)מחדש של העפעף, וזה - בעייתי לתיקון. בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים