לימפדמה אחרי ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/02/2009 | 22:18 | מאת: שושנה

אחרי ניתוח עפעפיים נאלצתי לעבור טיפולי ניקוז למפתיים עקב חשש ללימפדמה כיום 3 שנים אחרי החלה להופיע נפיחות במפרק הזרת ונפיחות ביד בין הבהן לאמה האם זוהי לימפדמה אילו בדיקות דם או אחרותת עושים לגילוי המחלה הייתי אצל ראומטולוג כירורג כף יד רכד וכולם טוענים שאילו שינויים ניווניים והנפיחות ביד אולי דלקת אבל אצלי הספק מקנן ואני מפחדת לפספס את האבחנה בגלל שאננות תןדה

שושנה שלום, לא נראה לי קשר בין הצורך בטיפולי לימפאדמה לפני שנים - לנפיחות של האצבעות... ראומטולוג נראה בעל המקצוע הנכון לשאלות אלו. בברכת בריאות שלימה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים