ניתוח בעפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/01/2019 | 10:38 | מאת: מיטל

האם ניתן לבצע את הנתוח (לעפעפיים עליונים בלבד) ללא זריקת טשטוש, רק עם הרדמה מקומית של האזור? בנוסף, קיימת אצלי אסימטרייה בין העיניים, בעין ימין יש היותר עור עודף, האם הניתוח יוכל לצמצם את האסימטריה הזו? תודה

שלום, ניתן לנתח בהרדמה מקומית בלבד. חבל לוותר על הטישטוש אבל בהחלט ניתן. בניתוח - ניתן לשפר סימטריה בין העיניים.

שלום, אין שום בעיה לבצע ניתוח עפעפיים עליונים ללא טישטוש, בהרדמה מקומית בלבד. פשוט קצת כואב לכמה שניות... • ניתן לשפר אסימטריה בניתוח העפעפיים. בברכה, דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים