אומגה 3

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/07/2015 | 16:40 | מאת: שרית

פרופ' צדיק שלום, בני בןה-11 נולד עם תת פעילות של בלוטת התריס. הום הוא נוטל 750 מק"ג מסינטרואיד לשבוע. בעקבות בעיות התנהגות בביה"ס, המורה המליצה לתת לילד בחופש הגדול אומגה 3. הייתי היום מכבי פארם וראיתי שיש לאלספה 2 סוגי אומגה 3 לילדים. האחד אומגה 3 אלספה פוקוסוהשני אלספה קיד. אשמח לדעת איזה סוג עדיף לתת לילד והאם באמת הדבר יכול לעזור בהתנהגות וריכוז והכי חשוב - האם יש התנגשות בין הסינטרואיד לאחד מהתוספים האחרים ששאלתי לגביהם. באלספה פוקוס יש חומרים נוספים.

לסינטרואיד אף אחד מהם לא מפריע בקשר לסוגים, התיעצי עם דיאטנית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים