התייעצות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/03/2015 | 11:40 | מאת: אולגה

שלום רב, ברצוני להביא את בני בן ה- 14 לבדיקה ויעוץ אצלך. הילד במעקב אונקולוגי אחרי שפעמיים חלה בALL, הקרנות והשתלת מח עצם מתורם זר. מה עלי לעשות ? הטלפון במרפא פרטית כנרא לא רלוונטי... תודה רבה מראוש.

שלחי פקס אלי למספר 089441124 עם סיכום מחלה אחרון ובקשתך ותעני

16/03/2015 | 15:20 | מאת: אולגה

תודה רבה מכל הלב על התיחסותך ותשובתך המהירה. שלחתי את כל המסמכים הנראים לי רלוונטים וגם נקבע לנו תור במרפאתך בראשל"צ אבל רק בעוד 3 חודשים. סליחה ותודה רבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים