בת 13 , גובה 145 ס"מ עם OI

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/02/2012 | 10:31 | מאת: מיכל אמיר

שלום , ביתנו בת 13 ו 3 חודשים , גובהה כ 145 ס"מ הורים 160 האם , האב 168 . התחלת מחזור לפני כ 8 חודשים. ברקע Osteogenesis Imperfecta שבר אחרון בזרוע לפני כ שנתיים שאלתינו : האם יש אפשרות לשפר גובהה , כרגע לא נראה כי יש שינויי ב שנה האחרונה. מה ניתן לעשות לעזרתה? בתודה מיכל אמיר

הסיכוי שניתן לשפר הוא קלוש ביותר. אם גיל העצמות 14 לא סביר שניתן לעזור

01/02/2012 | 17:27 | מאת: מיכל אמיר

תודה לתשובתך , אנו מבינים מכך כי אם גיל העצמות קטן מ 14 אזי יש אפשרות לעזרה ? אם יש מה לעשות נודה לקבל פרטים והכוונתך כיצד לפעול.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים