גיל עצמות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/12/2011 | 11:01 | מאת: מור

רציתי לדעת מתי הכי מוקדם שניתן לעשות בדיקת גיל עצמות לילדה (כיום בת 4). אני ובעלי גבוהים במיוחד (שנינו מעל 190), רואים שהבנות הולכות בדרכינו, לא רוצה שהבנות שלי יגיעו לגבהים האלה. ממתי ואיך ניתן לטפל?

1) מתי הכי מוקדם לבצע צילום כף יד לגיל עצמות? - בגיל 3 חודשים 2) כוונתך היתה מתי אפשר להתחיל לחשב גובה סופי? - לכל המוקדם כאשר גיל העצמות הוא 6 3) לפני שהנערה בגיל 8 שנים אין מה לדון על הנושא לדון עכשיו מה תהיה הטכנולוגיה והרפואה בעוד 4 שנים? - גישה שגוייה מיסודה-לא ניתן לדעת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים