tsh

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/11/2011 | 23:52 | מאת: אדוה

שלום רב, במסגרת בדיקות הורמונליות שעשיתי נמצא כי ערך ה-TSH אצלי גבוה - 5.4. לפני שנה נמדדו אצלי ערכים של 4.5, ב-2009 - 3.5, ב- 12/2007 - 5, וב- 5/2007 - 0.5. אני קצת מודאגת מהקפיצות ומהשינויים. מה יכול לגרום לזה? אני בת 36, אמורה לעבור טיפולי פוריות, הFSH שלי בסביבות ה-11. והתוצאה מדאיגה אותי. עליי לציין כי התגלתה אצלי היפרפלזיה ברחם לפני מס' חודשים ורק לאחרונה הסתדר בעקבות טיפול פרוגסטטיבי. חוץ מזה לא ידוע על בעיות חוץ מעייפות כרונית. אשמח לתשובה מה עליי לבדוק וכיצד ניתן לשפר את התוצאה. תודה

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים