גדילת בני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/11/2011 | 19:57 | מאת: אור

שלום רב, בני בן 16.5 שוקל 47 ק"ג וגבהו 160. בשנה האחרונה אנו רואים האטה בגביהה שלו אם בכלל.שלושה ס"מ בשנתיים האחרונות. האם ניתן להסיק מכך כי לא יגבה יותר? האם אפשר לדעת אם יגדל? האם כדאי לברר מצב הורמון גדילה?ולתת הורמון גדילה במידת הצורך? לתשובתך אודה.

צילום כף יד לגיל עצמות יתן תשובה כמה גדילה נותרה- נא לבצע

08/11/2011 | 11:57 | מאת: אור

לפני 8 חודשים כשהיה בגיל 9 וחצי עשינו לו צילום והצילום הראה מתאים לגיל עשר..אני מאוד מודאגת שלא נפספס משהו,גם אצל בנותיי הצילום היה מתקדם ובסוף נשארו נמוכות מאוד אולי יש בדיקות שרצוי לעשות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים