שלום

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/11/2011 | 10:23 | מאת: יוני

אני בן 27,לפני שנה וחצי קיבלתי זריקת דיפרוספן-כלומר קורטיזון. מאז התחילו לי שתי תופעות, 1.הלבנת שיער(40 אחוז מהשיער הלבין) 2.רעד קל בידיים בזמן כתיבה או החזקת חפץ(יותר באצבעות עצמן לא ממש ביד כולה) רציתי לשאול ,כי אני מחפש כבר שנה ומשהו באינטרנט ולא מצליח למצוא פתרון, האם יכול להיות שקיים קשר בין הדיפרוספן שקיבלתי(למטרות אלרגיה בכלל) וההלבנת שיער המתמשכת והנוראית,וגם הרעידות. פשוט שניהם נראים לי כמו סממני זקנה והקורטיזון אולי פגע באחת הבלוטות. האם יש אפשרות לבצע בדיקות כלשהן בתחום הבלוטות וההורמונים שאולי יוכלו להפסיק את ההלבנה הזאת שפשוט הרסה את חיי? אשמח לכל תשובה,והאם אתה ממליץ לקבוע תור אלייך בנושא,תודה!

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים