גובה נמוך, גיל עצמות גדול לגילו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/11/2011 | 11:04 | מאת: דניאל

שלום בני בן 12.4 גובה 137 כלומר נמצא באחוזון 3 הפונה לבדיקה נמצא כי גיל אשכים הוא גיל 13 גם צילום עצמות לפי אטלס גרויליך הוא 13 שנים הרופאה אמרה לבוא למעקב עוד 4 חודשים, ואולי תתן טיפול לעצירת הורמונים מה משמעות הדבר, האם הטיפול לעצירה יתנו לו עוד גדילה של 7 חודשים דהיינו 3-4 ס"מ נוספים אני עצמי לא כל כך גבוה אך בגילו הייתי יותר האם זה לא אותם זריקות היקרות שניתנות למשך שנים עד גיל 18 הבן די מוטרד מגובהו

1) אין דבר כזה גיל אשכים 2. גיל עצמות 13 בגיל 12.4 אינו חריג 3. לא ברור לי למה הכוונה טיפול לעצירת הורמונים. תבררי עם הרופאה לאיזה טיפול היא מתכוונת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים