דקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/10/2011 | 19:46 | מאת: ליאת

שלום רב, ביתי בת 10 מקבלת מזה שנתתים דקפפטיל CR 3.75 .בפעם האחרונה נתנו לה דקפטיל אמבו 3.75 1.האם יש הבדל בין השניים? 2.בנתיים יש המשך צמיחת השדיים ואני חוששת שהטיפול לא מספיק יעיל.האם יש חשש לקבלת מחזור למרות הטיפול? 3. גיל העצמות שלה מתקדם ביותר משנה וקצב הגדילה הואט האם למרות זאת יש לשקול מתן זריקה כעבור 21 יום? תודה וגמר חתימה טובה

1 מבחינת פעילות רפואית-אין הבדל 2 אם ההתבגרות מתקדמת למרות טיפול, נותנים פעם ב 21 ימים 3 נותנים פעם ב 21 יום ומשלימים בדיקות נוספות

07/10/2011 | 08:51 | מאת: ליאת

גובהה 1.35 האם אין חשש שתקופח עוד יותר בגובה אם הזריקות ינתנו מידי 21 יום.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים