גיל עצמות מתקדם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/09/2011 | 15:27 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת 6.5 ובצילום גיל עצמות נמצא שגילה מתאים ל-8 ועשרה חודשים. בבירור על פי בדיקות דם, נמצא שאין הורמונים.האם גיל העצמות המתקדם מבשר שהיא תקבל מחזור בגיל מוקדם ותהיה נמוכה מאד?

"על פי בדיקות דם, נמצא שאין הורמונים" אין דבר כזה. לכל אדם יש הורמונים. לא ברור לי אילו הורמונים נבדקו- האם בדקו את הורמוני יותרת הכיליה ואיך נבדקו? האם את צילום כף היד ראה מומחה לגדילה? אם לא אינני מאמין לתשובה האם נבדקה על ידי אנדוקרינולוג ילדים? אין כאן מספיק נתונים כדי לתת תשובה. ויתכן ולא בוצעו בדיקות חיוניות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים