גדילה והתפתחות מהירה של ילד בן 10.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/09/2011 | 20:57 | מאת: בן

שלום רב , אני אבא לילד בן 10.5 וילד בן 8.5 הילד גבוה מהממוצע ולפני כחצי שנה התחילו לצמוח שיערות באיבר מינו ותוך חצי שנה בערך גם התמלא בשערות לגמרי באזור איבר המין וכמו כן גם האבר נראה גדול מידי לגילו . לאחרונה שמתי לב כי פטמותיו מעט גדלו וזה מתחיל להדאיג .. שאלתי מה עלי לעשות ואיך מתחילים לבדוק את הנ"ל בברכה בן

19/09/2011 | 20:59 | מאת: בן

לציין כי מדובר בילד בן העשר וחצי

ברור

יש לפנות לאנדוקרינולוג לבדיקה ולהביא אתכם לבדיקה צילום כף יד לגיל עצמות ונתוני משקל וגובה מעברו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים