פענוח תוצאות IGF1 לידה בת 3.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/10/2020 | 21:11 | מאת: ענבל

שלום רב, ביתי בת 3.5, בדיקת דם היום הראתה ש IGF1 של 4.68. אשמח לדעת מה המשמעות של זה תודה

התוצאה היא נמוכה הגורם הראשון במעלה הגורם להורמון זה להיות נמוך הוא תזונה מעוטת קלוריות, לעיתים מחלה כרונית או הורמון גדילה נמוך.

21/10/2020 | 22:05 | מאת: ענבל

תודה רבה. אוסיף שתוצאות ה IGF BINDING PRO היו בטווח התקין. האם זה מחזק את הסבירות שזה כתוצאה מתזונה מןעטת קלוריות? ומה הצעד הבא? באילו בדיקות נכון להמשיך?

לא מחזק דבר להמשך ברור מסודר 1) פני לדיאטנית עם רישום תזונה מסודר במשך 3 ימים , כדי שתבדוק את תזונתה. 2) פני לרופא ילדים לברור מסודר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים