קורונה והשינוי במתן שעת ההזרקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/10/2020 | 13:38 | מאת: שמרית

שלום, בני בן 14 ומקבל הורמון גדילה בשנה האחרונה. עקב הקורונה, חופש זמני מתן הזריקה לעיתים משתנים וכן כמות שעות השינה. השאלות שלי: 1. האם חשוב לתת את הזריקה בשעה קבועה? 2. האם יש חשיבות לכניסה לשינה אחרי ההזרקה או שאפשר לתת את הזריקה כל יום בשעה קבועה בלילה וללכת לישון בשעות בשעות לא קבועות, לעיתים כמה שעות אחרי? תודה

1. האם חשוב לתת את הזריקה בשעה קבועה? תשובה: לא 2. האם יש חשיבות לכניסה לשינה אחרי ההזרקה תשובה: אין חשיבות 3. או שאפשר לתת את הזריקה כל יום בשעה קבועה בלילה וללכת לישון בשעות בשעות לא קבועות, לעיתים כמה שעות תשובה: אפשרי תשובה: ואם גם לא יתאים לך, לא יעזור לך. לא קשור לקורונה. החל מגיל מסויים הנערים והנערות הופכים יום ללילה ולהפך ולריב איתם לא עוזר ולא מועיל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים