פיענוח בדיקת טסט לארגינין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/08/2020 | 20:36 | מאת: מיכל

הבן שלי עשה בדיקת גלוקגון ונשלח לביצוע טסט להורמון ארגינין. התוצאות הן : לפני החדרת ההורמון 0.16 1.39 0.64 0.34 0.25 2.85 אחרי שהילד אכל נלקחה דגימה נוספת עם תוצאה של 12.20 אשמח לעזרתך בפענוח התוצאות- האם הילד צריך לקבל הורמון או לא תודה רבה

1) לא כתבת את הזמנים בהם לקחו את בדיקות הורמון הגדילה 2) לא ברורה לי לקיחת הדם אחרי האוכל.לא ידוע לי כמה זמן אחרי הדגימה האחרונה של הארגינין נלקחה בדיקת הדם אחרי האוכל 3) לא ידוע לי מה היה שיא הורמון הגדילה בתבחין הגלוקגון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים