הורמון גדילה האם להפסיק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/07/2020 | 21:50 | מאת: יהונתן מזרחי

היי אני יהונתן מזרחי בן 14.5 לוקח הורמון גדילה כבר 4 חודשים רציתי להגיד כי לפי מחקרים וחיפושים אני לוקח הורמון גדילה ללא חוסר בהורמון וגם נולדתי לפני זמן הריון ואני מפחד למחלות וסיכונים בעתיד כתוצאה מההורמון גדילה האם מוטב לי להפסיק? או שעדיף לא לדאוג וזה סיכויים ממש נמוכים אין לי מחלות רקע ממה שאני יודע אין לי חוסר בהורמון גדילה ואני בכל זאת לוקח ונולדתי לפני זמן הריון

אתה לא לוקח הורמון גדילה לבד. רופא נותן לך את הטיפול הזה. עליך לדבר איתו על הנושא. אין לי שום נתון עניני עליך מלבד זה שהתחלת בגיל די מאוחר לקבל טיפול, לכן אין לי יכות ליעץ לך פנה לאנדוקרינולוג שלך.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים