שאלת בירור לגבי יציבה רעה, "Bad Posture"

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/03/2020 | 19:53 | מאת: אני

שלום פרופ' צדיק צבי, לאחרונה קראתי על דבר הנקרא, "Bad posture", אשר משמעותו יציבה לא נכונה של הגב במהלך היום-יום. קראתי שיציבה רעה עלולה לגרום בין תסמינים כגון כאבי גב, גם להפחתה מועטה בגובה (בין 2 ל-5 ס"מ), משום שיציבה זאת, "דוחסת" את עמוד השדרה. ע"פ מה שקראתי סנטימטרים אלה יכולים לחזור אם משנים יציבה ליציבה טובה יותר. רציתי להבין את אמיתות הטענה ע"פ דעתך המקצועית. בתודה מראש.

זו בעיה בתחום האורטופדיה. אורטופד בודק את הסיבה ואת הנזקים שזה גורם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים