אנדו שהמליץ על אנסטרזול - האם זה שכיח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/01/2020 | 08:34 | מאת: אורה

שלחום אנדורינולוג המליץ על נתינת אנסטרזול יחד עם הורמון גדילה לבני בן ה13 תמיד שמעתי על הורמון גדילה אך לא עם שילוב של אנסטרזול האם יש תופעות לוואי חזקות שכדאי להימנע מתרופה זו או שזה תרופה יחסית לא מאיימת? האם אתה מכיר ומשתמש בתרופה זו למטופליך?

אנסטרזול ניתן לשם עיכוב גיל העצמות. במקרים בהם גיל העצמות מתקדם מסכן את הגובה הסופי. יש איתו ניסיון בערך כ 7 שנים. התרופה ניתנת למבוגרים מסיבות אחרות מאשר לילדים. אני משתמש בתרופה זו כבר כ 15 שנים

22/01/2020 | 09:23 | מאת: אורה

תודה על תשובתך האם בטוח להשתמש בתרופה זו לילדים? אמרת שהתרופה היא בנסיון 7 שנים אך אתה משתמש בה 15 שנה ילילדים- האם התרופה הזו היא שכיחה בניסיון שלך?

למי שצריך נותנים המילה "שכיח" היא לא רצינית ולא אומרת דבר. בילד שחושבים שצריך נותנים . הרופא שנותן לך או מתכוון לתת לך צריך לספר לך על תופעות הלוואי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים