בלוטת תריס קצת מוגדלת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/12/2019 | 15:32 | מאת: שיר

בת 11 בדיקות דם תקינות tsh t3 t4 ובדיקות נוגדנים. במישוש בלוטת תריס קצת מוגדלת . רופא המשפחה אמר לעקוב... האם כדאי לפנות לאנדוקרינולוג? האם כדאי לעשות us ? האם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות? תודה מראש

1) עלי לדעת אתהתשובות המלאות שם הבדיקה והתוצאה 2) כדאי לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג. רק האנדוקרינולוג יחליט אם יש טעם באולראסאונד במקרים רבים לא צריך

01/12/2019 | 18:12 | מאת: קובי ספיר

בדיקות מעבדה... שיר

01/12/2019 | 18:14 | מאת: קובי ספיר

רשום שהקבצים שהעלתי יפורסמומרק לאחר בדיקה... אז אני מאמין שזה יקח קצת זמן עד שהם יעלו... בכל מקרה הם מקושרים לשאלתה של שיר.

ין כאך בדיקות

01/12/2019 | 18:51 | מאת: שיר

אפשר לשלוח בדרך אחרת? זה לא מעלה את הקבצים

אם אינכם יכולים, פנו עם התשובות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים