תשובה של בדיקת גיל עצמות וגדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/10/2019 | 16:07 | מאת: נתניאל

היי אני בן 16 וחודשיים, עשיתי בדיקת גיל עצמות והתשובה יצאה שגיל העצמות שלי הוא 19 (!) עכשיו הקטע הוא שאני בכלל לא גבוה (164-165) אז איך ייתכן דבר כזה? יש קשר לזה שהייתי מאז ומתמיד כמעט בעודף משקל? אם כן מה זה אומר? אני עוד אגבה? כמה? יש לציין בחצי שנה האחרונה פצחתי בדיאטה וירדתי 15 קג. תודה מראש!

בגיל עצמות 19 בדרך כלל אין יותר גדילה ואם יש, אולי סמ כדי להסביר זאת, אנדוקרינולוג צריך לבדוק אותך ולפי הצורך לבצע בדיקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים